Presentation Martha Landin

Martha är en omtyckt instruktör som under de senaste åren hängett sig helt åt sitt företag med kursverksamhet, hon är även flitigt anlitad på olika läger.

Hon har under många år tävlat inom högsta nivån i lydnad och har haft äran att vara med i SBK`s Talangtrupp med sin tollare Idefix. De deltog senast på Lydnads SM 2014, idag har Idefix flyttat och tävlas som en glad pensionär i agility och rallylydnad

Förutom tävlingslydnad har Martha tävlat i både IPO/BSL III, elitklass spår samt rapport med sina dåvarande mallar. Martha är nationell och internationell lydnadsdomare och hon har varit med och arbetat fram 2017 års nya regelverk.

Under 2016 dömde Martha Lydnads SM i Norrtälje och Rankingstävlingen i Forserum.
2017 fick hon äran att döma Lydnads VM i Tyskland för Belgiska Vallhundar, FMBB och Nordiska Mästerskapen i Norge.

Martha var även en del av styrgruppen som aktivt jobbade med Bruks, IPO, Lydnad och Rallylydnads SM 2018 i Blekinge, en riktig utmaning som verkligen blev en stor succé.
Nu förbereder hon sig för fullt inför sitt uppdrag att döma sitt andra Lydnads SM som går av stapeln i Hallsberg 6–9/6 2019.
Hon är nyligen utsedd till Landslagsledare för lydnaden, ett uppdrag som känns väldigt inspirerande att ta sig an.

Martha har idag en border collie vid namn Alan, 3 år. Alan är hennes nya tävlingshund som hon tränar och tävlar aktivt med i lydnad och dom har precis gjort sin debut på vallhundsprov.
Förutom Alan så har hon även en tollartik, Eikki 2 år, som är uppflyttad till lydnadsklass 2 och Viltspårschampion.