Nybörjarkurs i spår inklusive lydnad appell start januari

Vi startar två olika kurser. En i januari och en i februari. Den här kursen är till för dig som är intresserad av spår och lydnad och tycker det är roligt att jobba med din hund, där planerna är att kunna tävla i appellen när man känner sig redo. Anmälan till Michael Lantz michael.lantz2@gmail.com.

Det kommer vara sex tillfällen där vi kommer vara både på appellplanen och i skogen. Vi kommer arrangera ett litet test sista gången där var och en ser var man står. Läs mer nedan.

Vi kommer ha lydnaden på vardagar och spår på helger, där vi även kommer träna en del lydnad. Vi kommer vara två instruktörer, så ni skall kunna få ut så mycket som möjligt av kursen.

Kursinnehåll:
Linförighet
Framförgående
Hopp över hinder
Platsliggande
Inkallande
Budföring
Spår

Förkunskapskrav: valpkurs / Grundkurs, eller liknade kunskap, ålder 6 månader och uppåt.

Kursstart:
Lydnad onsdagar tid 18.30-20.00 på Svalövs brukshundklubb.
Spåret lördagar tid 09.00-13.00. Plats bestäms under kurs.

Kostnad: 1365 kr Bg 364-4549 Swish 1235931381

Betalning senast den 25 December 2022.
Samt eventuell medlemsavgift, som måste vara betald före kursens start.

Medlemskap https://www.brukshundsklubben.se/bli-medlem/

Instruktör: Michael Lantz Instruktör: Eva Malmeskog