Kurssugen? Kommande kurser

Svalövs brukshundklubbs instruktörer har nu planerat kurser som kommer att hållas på vår klubb under hösten/vintern 2022. De flesta av kurserna är ännu inte exakt tidsbestämda. Tycker du att någon kurs verkar intressant, gör en intresseanmälan till hug@svalovsbrukshundklubb.com.

• IPO-R (Räddning)nybörjare, startar någon gång i början av september
  • IPO-R (Räddning) fortsättning, startar 24/8
  • Valpkurs, söndagskvällar, startar i september
  • Tävlingslydnad, appell, startar någon gång i början av september
  • Gruppträning i alla former av lydnad, målet är att kunna bilda en träningsgrupp och fortsätta i egen regi, startar någon gång i höst.
  • Balansträning såväl utomhus som inomhus.
  • Trix och trams. Kurs där hunden lär sig en massa onödigheter, men är bra för kontakten mellan hund och förare och dessutom rolig.
  • Fortsättning valp för dem som gått valpkurs. Start den 5 oktober
  • Allmänlydnad
  • Inkallningskurs, 4 ggr startar 1 oktober
  • Prova på rallylydnad 4 ggr, startar 29 september
  • Rallylydnad för nybörjare 8 ggr, startar 22 oktober
  • Fortsättning specialsök, startar 1 oktober, 10-13 ,om tillräckligt intresse finns
  • Grundkurs i specialsök startar någon gång i vinter
  • Hantering av hund vid utställning, startar någon gång i höst
  • ” Tävlingsbubblan”, en kurs i första hand för dem som tävlar för Svalövs brukshundklubb, där man lär sig ett bra sätt att hantera tävlingssituationen.
  • Ungdomsfokus – Vi hoppas också att under hösten komma i gång med speciella kurser för dem mellan 12 och 25 år. Vi tänker då speciell på dem som var hos oss på sommaraktivitet och gärna ville fortsätta, men givetvis även på alla andra ungdomar.