Valpkurs för valpar 3-6 mån vid kursstart

Varmt välkomna på en ny varlpkurs!

Kursinnehåll
Vi lägger grunderna för samarbete och kommunikation mellan dig och din hund. Du får träna kontakt, hantering, avkoppling, inkallning, gå i koppel, sitt, ligg, stå, vänta – varsågod, ”nej”, prova på nosarbete. Kursen innehåller även teori om hundens sinnen och signaler, motivation – inlärning, avkoppling och lek, hantering, vård och skötsel, hundägarens ansvar samt SBK’s Dressyrpolicy. Information om Svenska Brukshundklubben.

Kurstid Torsdagar kl 18.30 – 20.00 den 7/10, 14/10, 21/10, 28/10, 11/11, 18/11, 25/11, 2/12.

Kursavgift 1200 kr

Anmälan till instruktören Christina Radeby på mail, christina.radeby@telia.com

Information gällande klubben och Covid-19

Vi har anpassat kursverksamheten med hänsyn till Covid-19 och de gällande restriktioner vi har från Folkhälsomyndigheten samt SKK och SBK.

Vi har all kursverksamhet utomhus så även teorin, vi är aktiva hundägare och har kläder efter väder.

Klubbstugan kommer att hållas stängd, toaletten i boden är öppen.

Du får gärna ta med dig egen fikakorg om du vill ha fika.
Vi håller goda avstånd till varandra på hela klubbområdet.
Självklart stannar du hemma vid sjukdomssymptom.
Informationen uppdateras om det kommer nya restriktioner.