Fördjupningskurs för valpar max 12 mån vid kursstart.

Förkunskapskrav: valpkurs eller motsvarande kunskap hos hund och förare. Valpens ålder vid kursstart max 12 mån.

Kurstid: kl 10 – 13 lörd d 12/12, kl 18.30 – 20.00 den 12/1, 19/1, 2/2, 9/2, 16/2, 23/2.

Det här är en kurs där du som hundägare får en fördjupad kunskap i inlärning samt hundens sinnen och signaler. Du får lära dig mera om hur du och din egen kommunikation påverkar din hund. Vi pratar om hur vi som hundägare kan förmedla en känsla till hunden och vikten av att tänka samarbete och kommunikation i all inlärning. Du får lära dig mera om belöningsträning både med och utan klicker, motivation och hur hundens olika drifter påverkar motivation, träning och relation. Kursen innehåller både teori och praktik.

Kostnad: 1200kr

Kursanmälan till instruktören Christina Radeby christina.radeby@telia.com

Vi tar hänsyn till Covid-19 och gällande restriktioner från Folkhälsomyndigheten samt SKK och SBK och vi är företrädesvis utomhus med praktiken. Teorin är inomhus men vi är en liten grupp, 8 kursdeltagare och kan hålla goda avstånd.  Informationen uppdateras till kursdeltagarna om det kommer nya restriktioner.