Information från Styrelsen

Med anledning av Svenska Kennelklubbens, SKK, beslut angående Corona så kan det sammanfattas i 3 punkter

• Ingen organiserad verksamhet inomhus överhuvudtaget
  • Utomhus får aktiviteter ske med högst 10 deltagare inklusive instruktörer och funktionärer
  • Resande till aktiviteter från andra delar av landet är inte tillåtet

För vår klubb innebär det följande

Ingen aktivitet inomhus. Klubbstugan får bara besökas för akuta besök. Ställ dig själv frågan: Behöver jag gå in i stugan? Fika får man därför ta med sig och vi kan inte använda stugan som värmestuga. Som tur är så är våren i antågande så det ska nog inte vara några problem.

• Det innebär att all kursverksamhet såsom valpträffar måste bedrivas utomhus till 100 %.
  • Klubbmötet i maj är därför inställt.
  • Det kommande instruktörsmötet kommer att planeras om till ett senare datum
  • Allmänträningen kan fortsätta som vanligt förutsatt att totala antalet inblandade är max 10 personer, men det brukar sällan vara så många. Detsamma gäller för de olika träningsgrupperna.
  • Städdagen i maj kommer som det ser ut nu att hållas men vi kommer inte att städa inomhus denna gången, bara utomhus.

Använd sunt förnuft och omdöme. Håll avstånd till varandra och om du känner dig minsta sjuk: håll dig hemma.

När det blåser över så hoppas jag många vill ställa upp och göra en storstädning i stugan så alla, inte minst våra seniorer, känner sig trygga med att vara på vår klubb.

Med hopp om att vi ses i skogen och att alla håller sig krya och friska!

Jonas Lundén