Henny Möller

En av klubbens grundare och stora profiler, Henny Möller, har tyvärr gått bort. Våra tankar är hos familjen men framförallt så klart hennes älskade make Jan.

Begravning äger rum i Felestad kyrka fredagen 24 januari klockan 13.00. Om man vill skänka något i Hennys anda så får man gärna stödja cancerfonden.

I dödsrunan så finns med en bild på en schäfer. Det känns så passande. Många är de som har Henny att tacka för sitt stora hundintresse och hon har varit en förebild som inspirerat människor till att själva bli utbildare. Tyvärr fick vi inte uppleva firandet av klubbens fyrtioårsjubileum tillsammans med henne, som vi hoppas går av stapeln i sommar. Vi är många som kommer att tänka på henne med stor glädje och tacksamhet för vad hon varit med och skapat samt för all kunskap och glädje hon så gärna delade med sig av. Samt en och annan, kanske väldigt många, underfundiga, syrliga och roliga kommentarer angående hundar och människor.
Lena Ragnarsdotter delade med sig av en väldigt fin bild.