Välkomna till en inspirerande föreläsning av Martha Landin

Martha är en omtyckt instruktör som under de senaste åren hängett sig helt åt sitt företag med kursverksamhet, hon är även flitigt anlitad på olika läger.

Hon har under många år tävlat inom högsta nivån i lydnad och har haft äran att vara med i SBK`s talangtrupp med sin tollare Idefix. De deltog senast på Lydnads SM 2014, idag har Idefix flyttat och tävlas som en glad pensionär i agility och rallylydnad. Läs Marthas egen presentation som finns här.

Torsdagen den 28/3 – Inspirationskväll till engagemang inom klubben och hundsporten i största allmänhet. Martha Landin berättar om sin egen väg från hundintresserad till tävlande och sedan sin karriär som domare.

Torsdagen den 4/4 En kväll med fokus på lydnadstävlan. Teori och visning av olika moment i de olika lydnadsklasserna.

Tid: 19-21 båda dagarna

Kostnad: Gratis för medlemmar i Svalövs brukshundklubb. För övriga 100:-

Anmälan senast dagen innan till toveriet@telia.com