Välkommen på träningstävling på Svalövs brukshundklubb lördagen den 27 oktober med tema HaLLoWeEn!

Start för samling och lottning klockan 11.00. Vi kommer att köra lydnad startklass, klass 1 och 2  samt lydnad bruks appell- till högre klass. Vi har två riktiga, och duktiga, domare som dömer. HeMsKa hembakta kakor och OtäCKt god korv kommer att finnas till försäljning.

En träningstävling är till för att du och din hund ska kunna träna på tävlingssituationen på ett positivt sätt. Du behöver därför inte känna att du måste kunna alla moment till fullo. Leksaksbelöning på plan är ok, dock inte godis av hänsyn till tävlande efter dig då det är lätt att tappa eller spilla.

Pris: 30 kronor för medlem i Svalövs brukshundklubb eller Svenska Hovawartklubben, 50 kronor för övriga. Betalas på plats, kontant eller swish.

Anmälan senast måndagen den 22/10 till eva_paulin@hotmail.com. Antalet anmälningar kan komma att begränsas av tidsskäl.

Temat är halloween, givetvis kommer det att finnas ett pris för bäst utklädda ekipage (hund och/eller förare) och även för den som klär ut sig men inte tävlar. Vi ska hålla oss på en nivå som inte skrämmer någon hund så klart. Pris för prestation på plan kommer inte att delas ut, istället bjuder klubben på någon form av fika.

Bilden är tidigare års vinnare för bästa kostym, Margherita med Jasper “The hot dog”.

Varmt välkomna. Vägbeskrivningar hittar ni på klubbens hemsida www.svalovsbrukshundklubb.com. Följ denna då ni hamnar på fel sida om ni använder gps.