Medlemskap

För att delta i Svalövs Brukshundklubbs (SBHK) organiserade verksamhet måste du vara medlem i klubben.

Ordinarie medlem

Förbundsavgift + lokal avgift i Svalövs BK är för 2017: 380+135 kr = 515 kr till bg 364-4549.

Klubbmedlem

Klubbmedlem blir du som redan är medlem i en annan lokalklubb inom SBK (eller rasklubb inom SBK), då betalar du bara 135:- till SBHK.

Familjemedlem

Familjemedlem blir du om någon familjemedlem på samma är adress redan är medlem, då betalar du 100 kr.
Du måste också ange vem i din familj som är SBK-medlem sedan tidigare, och dennes medlemsnummer

Medlemskap hundungdom

Medlemskap hundungdom se www.brukshundklubben.se
Vid inbetalningen måste du ange:
– namn
– persondata (10 siffror)
– adress
– telefonnr

Om du inte får plats med uppgifterna vid betalningen så maila dem till medlemsansvarig@svalovsbrukshundklubb.com

Som medlem kan du själv ändra dina adressuppgifter m.m. och ta ut ett medlemskort (som ny medlem får du ditt första medlemskort hemskickat) www.brukshundklubben.se -> Mina sidor.

Medlemskapet sträcker sig 1 år från det datum ditt medlemskap registreras.

Om du inte vet ditt medlemsnummer så kontakta SBHKs medlemsansvarig på medlemsansvarig@svalovsbrukshundklubb.com