Träningstävling sök, appell, lägre eller startklass 7 oktober

Sök appell och lägre

Passa på tillfället!!
Svalövs Brukshundklubb erbjuder dig en komplett träningstävling i sök appellklass och lägre klass.

Sökmomentet gör vi i skogen i Klåveröd. Därefter åker vi till klubben för budföring och lydnad.
Du kan också komma direkt till klubben om du bara vill testa lydnadsdelen men du har en unik möjlighet att bli bedömd i specialmomentet.
Observera att skott förekommer i lägre klass platsliggning och budföring.

Vi genomför träningstävlingen under tävlingslika former men du har möjlighet att välja om du vill belöna eller avstå ett moment. Du får en värdefull genomgång med muntliga kommentarer av våra domare direkt efter genomförandet både i skogen och på appellplan.

Vi kör sökmomentet i skogen på förmiddagen och lydnaden på klubben efter lunch.
För komplett tävling betalar du 100:-
För endast lydnadsdelen betalar du 50:-
Mer info får du i PM efter anmälan.

Startklass lydnad

Vill du prova på Startklassen i lydnad är du välkommen till klubben kl 09.30 för lottning så kör vi igång tävlingen kl 10.00.
Kostnad: 50:-

Anmälan till anette.jarl@hotmail.com senast 28 september
Ange på anmälan namn på förare och hund samt vilken klass du vill starta i.
Observera att antalet platser är begränsat!

Lättare förtäring och fika finns att inhandla på klubben.

Välkommen till en härlig dag med oss i Svalöv!