Välkommen på allmänlydnadskurs

Kursen är full – För att bli informerad om senare kurs, kontakta utbildningssektionen på hug@svalovsbrukshundklubb.com.

Då vår tidigare utlysta allmänlydnadskurs med Christel och Micke snabbt blev fulltecknad så erbjuder vi nu ytterligare en allmänlydnadskurs.

Kursen är till för att ska stärka din och hundens kunskap om vad god allmänlydnad är. I just denna kurs är det lite extra fokus på hundägarens attityd och hur detta kan påverka hunden positivt.

Kursen börjar torsdag 5/4 kl.18.30-19.30. Tillfället är utan hund (om möjligt).

Tid för övriga tillfällen är 18.30-20.15. Datum är 12/4, 19/4, 26/4, 3/5, 17/5, 24/5, 31/5.

Extra tillfälle för nosaktivering i skogen kommer vi överens om datum för tillsammans men tiden är ungefär fyra timmar.

Efter kursen har ni uppfyllt de övningar som motsvarar allmänlydnadspasset som SBK har tagit fram och detta kommer att erhållas på avslutande träff.

Pris : 1045 kr

För att gå kursen måste du vara medlem i Svalövs brukshundklubb. Detta ska betalas innan kursstart. Vi som håller kursen är Björn Stenmark och Ulf Nilsson. Björn är allmänlydnadsinstruktör i Svenska brukshundklubben och Ulf har stor vana som hjälpinstruktör.

Anmälan och frågor skickas till Björn på bjorn@stenmark.st