Fest!

Inbjudan till uppskattningsfest på Svalövs brukshundklubb. För dig som är engagerad och dig som vill bli! Torsdagen den 7/12!

Vi vill gärna få chansen att tacka alla de som gör att klubben till en fantastisk plats att vara på. Anmälan senast lördagen den 2/12 så att vi hinner förbereda. Det är VIKTIGT att du anmäler dig om du kommer då maten annars inte kommer att räcka.

Vi börjar med lite mingel klockan 19 och kommer dessutom att få njuta lite grann av glada valpar som tränar inkallning bland oss. Vid halv åtta-tiden så serveras en JULIG förrätt, följt av en KLASSISK huvudrätt. När vi har plats för det kommer middagen att avslutas med en BARNSLIG efterrätt.

Anmälan sker till Björn Stenmark på bjorn@stenmark.st eller via facebook messenger (bjorn.stenmark). Ange då också om du är allergisk mot något.

Björn och Jennie kommer att pyssla med maten men tar tacksamt emot lite extra händer för att ställa i ordning och få kvällen att flyta. Så vill du hjälpa oss, säg till!