Träningstävling 26/11

Välkommen till träningstävling på Svalövs BK söndagen den 26/11! Start för samling, lottning och genomgång klockan 11.00. Vi kommer att köra lydnad startklass/klass 1/klass 2 samt brukslydnad appell/lägre/högre klass. Vi har två riktiga och duktiga domare som dömer.

En träningstävling är till för att du och din hund ska kunna träna på tävlingssituationen på ett positivt sätt. Du behöver därför inte känna att du måste kunna alla moment till fullo. Leksaksbelöning på plan är ok, dock inte godis av hänsyn till tävlande efter dig då det är lätt att tappa eller spilla.

Klubben har bestämt att inte dela ut priser för prestationen på plan utan istället läggs de pengarna på att bjuda deltagarna på fika.

Pris: 30 kronor för medlem i Svalövs BK eller Svenska Hovawartklubben, 50 kronor för övriga. Betalas på plats, kontant eller swish.

Anmälan senast lördagen den 18/11 till eva_paulin@hotmail.com.

Varmt välkomna. Vägbeskrivningar hittar ni på klubbens hemsida. Följ denna då ni hamnar på fel sida om ni använder gps.